Szolgáltatás bővítés !

Szolgáltatás bővítés !

Figyelem ! 2020 május 1 - től a MEOE Szövetség bővíti a törzskönyvezési szolgáltatását !

Tájékoztatom a tenyésztőket, hogy 2020. május 01. napjától a MEOESZ bővíti szolgáltatásai körét: követve a nemzetközi gyakorlatot, bevezetünk egy részben univerzális felhasználási körű, kétnyelvű, egységes tartalmú és kinézetű teljesítményfüzetet. A teljesítményfüzet kiváltása a törzskönyvi rögzítésre kerülő valamennyi kiskutya esetében kötelező a törzskönyvi rögzítés mellett, kivételt képez ez alól az az eset, amikor a törzskönyvi nyilvántartásba vételével egyidejűleg exportpedigree kiállítását is kérik a kutyára. Tehát csak akkor nem kötelező a teljesítményfüzet, ha a törzskönyvezéssel egyidejűleg kérik az exportpedigreet.

Az új formátumú teljesítményfűzet itt látható :

Nyomatékosan felhívjuk tehát a tenyésztők figyelmét, hogy a 2020. május 01. napjától benyújtott alombejelentők esetén a fizetendő díj a törzskönyvezés 6.000,-Ft díja és a teljesítmény füzet 1.000,-Ft-os díja, azaz mindösszesen 7.000,-Ft/kiskutya, kivéve ha ezzel egyidejűleg exportot is kérnek, mert akkor az 1.000,-Ft megfizetése nem szükséges. Honosítási kérelmek esetén a fizetendő díj 2020. május 01-től a honosítás 6.000,-Ft díja és a teljesítményfüzet 1.000,-Ft díja, mindösszesen 7.000.-Ft.

Ugyanakkor mód van arra, hogy a nem kötelező esetekben is kérjen a tenyésztő teljesítményfüzetet a kiskutyához.

Tájékoztatjuk továbbá a tenyésztőket, hogy a MEOESZ Elnöksége határozatot hozott arról is, hogy 2020. március 25. napjától határozatlan időre felfüggeszti az ivartalanítási támogatások kifizetését. Ezt követően tehát nincs mód arra, hogy a korábbiak szerint az ivartalanítás költségekhez a MEOESZ hozzájáruljon.

Aktuális díjtáblázat megtekinthető itt:

 

Ide vonatkozó elnökségi határozat :

 

Budapest, 2020. március 24.

Korózs András elnök

MEOE Szövetség

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala