Europa Kutya kiállítás 2020

Europa Kutya kiállítás 2020

Közlemény a Szlovén Kennel Klubtól a 2020 évi Európa kutyakiállítás kapcsán:

"Kedves Kiállítók,
Az elmúlt hetekben itt Szlovéniában úgy tünik, hogy Európa és a Világ megállt. Az EDS rendezői azonban nem ülnek keresztbe tett kézzel, és azon dolgozunk, hogyan tudunk ebből a krízis helyzetből a legjobban kijönni veletek együtt, a lehető legkevesebb következménnyel, és hogyan tudnánk pozitív következtetéseket levonni a a jövőre való tekintettel.
Csatlakozunk az egészségügyi hivatal megbeszéléseibe, akik a közösség és egyének egészségéről és biztonságáról döntenek. Tartjuk magunkat az egészségügyi szakértők, az élvonalon dolgozók és a civil védelmi munkatársak tanácsaihoz.

A biztonsági távolság (két karnyújtásnyi) betartása, a sűrű tömeg kerülése, a tömegrendezvényektől való távol maradás hatalmas megszorítás számunkra. Számunkra nem lenne nagyobb öröm, mint több kitűnő kiállító, jó bírók és jó célközönség egy sikeres Európa kiállításhoz.

A helyzethez igazítva meghosszabbítottuk a nevezési határidőt Május 1-ig, majd Június 15ig. A nagy tömegrendezvények bizonytalan helyzetére való tekintettel, ami Szlovéniában és Európában fennáll, a kiállítás szünetel Június 30ig. A hivatalos kommunikációt Június 30.a után publikáljuk az Európa kiállításról.

Kérjük, kövessék az értesítéseket a legfrissebb információért, és hogy milyen intézkedéseket teszük.

Kérjük szives megértésüket a helyzetre való tekintettel. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni minden megkeresésre.
Köszönjük a támogatást és megértést!"

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala