Ringtitkári tanfolyam

Ringtitkári tanfolyam

Ringtitkári tanfolyam
MEOESZ Ringtitkári Sportbizottság
 
2 napos képzés, amelyet követően a résztvevőknek a megszerzett ismeretekről elméleti és gyakorlati vizsgán kell számot adniuk.
 
A képzés célja: A 2021. évi Európa kiállításra való felkészülés jegyében a kiállítási, illetve ringtitkári alapismeretek elsajátíttatása a MEOESZ Ringtitikári Sportbizottságának létszámbővítése érdekében.
 
A képzés időpontja:
2020. január 18. szombat
2020. február 8. szombat
 
A képzés helyszíne: MEOESZ Tanácsterem (1194 Budapest, Hoffher Albert u. 42, I. emelet)
 
A jelentkezési lap az alábbi linken letölthető:
 
A képzés témakörei:
- Kutya anatómiai ismeretek, küllemtan
- Bírálatok nyelvezete
- Vonatkozó (FCI, MEOESZ) szabályzatok
- Gyakorlati ismeretek: ringtitkári munka a körben, kommunikáció
- Bírói elvárások, bírói szokások
- Online ring-adminisztráció
 
Jelentkezés feltételei:
- legalább 16 éves kor
- középiskolai végzettség, illetve folyamatban lévő középiskolai tanulmányok
- kinológiai érdeklődés
- ajánlott legalább egy idegen nyelv társalgási szintű ismerete
 
Részvételi díj: 5.000,- forint, amely átutalással fizetendő a MEOESZ 10102086-09723300-01000009 számú bankszámlaszámára.
 
Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap, illetve a részvételi díj befizetéséről szóló igazolás ringtitkarok@gmail.com e-mail címre történő megküldésével lehet.
 
Jelentkezési határidő: 2020. január 10., péntek
 
A képzés a megadott napokon reggel 9 órától délután 17 óráig tart, a második nap egyben az elméleti (írásbeli) vizsga napja is. Sikertelen elméleti vizsga esetén a tanulónak lehetősége van szóbeli pótvizsgát tenni.
A gyakorlati vizsgára a 2020. február 13-16. között megrendezésre kerülő Fehova Winter Dog Show-n lesz lehetőség úgy, hogy a vizsga előtt minimum egy gyakorló napon részt kell venni.
A tanfolyam elvégzését követően, a sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tett résztvevők oklevelet kapnak, amelynek birtokában részt vehetnek ringtitkárként a Magyarországon megrendezésre kerülő kutyakiállításokon.
 
Tekintve, hogy a tanfolyam elsődleges célja a jelenlegi ringtitkári csapat létszámának fejlesztése a 2021. évi budapesti Európa kiállítás igényeinek megfelelően, kérünk minden szervezetet, egyesületet, használják ki ezt a lehetőséget arra, hogy az Európa kiállításhoz csatlakozó rendezvényeikhez szükséges teljes szakszemélyzetet saját tagságukból legyenek képesek biztosítani, mert a jelenlegi ringtitkári csapat minden erejét a központi rendezvény fogja lekötni.
 
A tanfolyam a bírói képzésnek nem feltétele, de a ringtitkári végzettséggel rendelkezők a bírói tanfolyamra jelentkezés során előnyben részesülnek!

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala