Hungária Champion (HCH)

 

A Hungária Champion (HCH) cím követelményrendszere:

(a) Munkavizsgára kötelezett fajták esetében a HCH teljesítésének feltétele három CAC cím, amelyet a kutya Magyarországon rendezett FCI kiállításon növendék-, nyílt-, vagy munkaosztályban elért, legalább két különböző bírótól. A három CAC cím közül legalább egyet a MEOE Szövetség központja által rendezett CACIB címet kiadó kiállításon, egyet bármely további Magyarországon rendezett CACIB kiállításon, a fennmaradó címet pedig bármely CAC címet kiadó kiállításon kell megszerezni. Az első és az utolsó CAC cím megszerzése között minimum egy év és egy napnak (366 nap) el kell telnie. A HCH cím kiadásának feltétele a kiállított   FCI munkavizsga bizonyítvány, amely a fajtára előírt munkavizsga teljesítését jelenti.


(b) Munkavizsgára nem kötelezett fajták esetében a HCH teljesítésének feltétele Magyarországon rendezett FCI kiállításon a növendék-, nyílt-, munka osztályban elért négy CAC cím, legalább három különböző bírótól. A CAC címek közül legalább egyet a MEOE Szövetség központja által rendezett CACIB címet kiadó kiállításon, egyet bármely további Magyarországon rendezett CACIB kiállításon, a fennmaradó címeket pedig bármely CAC címet kiadó kiállításon kell megszerezni. Az első és az utolsó CAC cím között minimum egy év és egy napnak (366 nap) el kell telnie.


(c) Külföldi tulajdonban lévő kutya esetében a HCH cím  megszerzésekor a champion osztályban megszerzett Champion CAC cím is figyelembe vehető.


(d) A HCH cím teljesítésekor tenyésztő szervezet vagy fajtaklub évi klubgyőztes cím kiadásával járó kiállításán megszerzett egy CAC cím helyettesíthet egy CACIB címet kiadó kiállításon megszerzett CAC címet , azon feltétel szigorú megtartásával, hogy egy CAC címet minden esetben a MEOE Szövetség központja által rendezett CACIB címet kiadó kiállításon kell teljesíteni.

 

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Apróhirdetések
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala