Magyar Nemzeti kutyafajtáink 2022 évi pontversenye

Magyar kutyafatját tenyésztők, tartók, kiállítók figyelmébe !

Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Sporttársaink !

 

 

A MEOE Szövetség Elnöksége 2022 évre 9 nemzeti fajtánk számára éves pontversenyt hirdet, mely alapaján 2023 február 10 -én ( pénteken) a Budapesten tartandó FeHoVa kiállítás keretében megrendezésre kerülő gálaest formájában díjkiosztó ünnepséget tart.

Kiadásra kerül fajtánként a 2022 évi legeredményesebb hazai tulajdonban lévő kutyája ( komondorja, kuvasza, pulija, pumija, mudija, erdélyi kopója, rövidszőrű magyar vizslája, drótszörű magyarvizslája, magyar agara)

Az év legeredményesebb kutyi reprezentatív oklevél-dijazásban és nagyon értékes külön díjakban részesülnek.

 

Jelentkezés feltételei:

2022 év rendhagyó volt a MEOE Szövetség számára, a Covid időszak utáni első olyan teljes kiállítási évad volt amikor minden meghirdetett rendezvényt meg tudtunk tartani, de ezt a helyzetet 2022 év elején még korántsem láttuk ilyen biztatónak, a 2022 évi Fehova Winterdogshow kiállítási is szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott, covid igazolvány, maszk viselés volt előrevetítve , stb.

Ezért 2022 évben nem állapítottunk meg pontszerzési szabályokat, nem jelöltünk ki pontgyűjtési kiállításokat. A MEOE Szövetség kiállítási osztályának javaslatára a 2022 évi pontversenyre egyszerűsített nevezési lehetőséget vezettünk be. A jelentkezés feltétele a 2022 évben megszerzett és kiváltott Hungária Junior Champion vagy Hungária Champion vagy Hungária Veterán Champion cím.

Jelentkezni az online nevezési felületünkön lehet : nevezes.dogshow.hu oldalon , a kutya adataihoz tessék feltölteni a fent felsorolt champion bizonyítványok egyikét és a nevezési programban kiválasztani a 2022 évi Magyar nemzeti kutyafajtáink pontversenye eseményt. A jelentkezésnek egy jelképes 300 Ft-os díja van. Jelentkezési határidő 2023 Január 23.

 

Budapest, 2022.10.26

Korózs András

MEOE Szövetség Elnöke

 

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala