Szeminárium

Szeminárium

Tisztelt Tenyésztők, Fajtagondozó Szervezetek Képviselői, Érdeklődők!

A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület olyan kétnapos szemináriumot rendez, amely nyitott tenyésztők, sőt egyszerű érdeklődő kutyatartók számára is. A téma pedig a legfontosabb: Mindent a csípő- és könyökízületi diszpláziáról.

Az előadók a német GRSK (Gesellschaft für Röntgendiagnostik genetisch beeinflusster Skeletterkrankungen bei Kleintieren) képviselői, a Giesseni illetve a Müncheni Állatorvosi Egyetemek radiológiai osztályainak munkatársai. A GRSK végzi a németországi bírálatokat, és az állatorvosok képzését.


Az időpont 2018. szeptember 22-23.

Helyszín az Állatorvostudományi Egyetem.

Az előadások nyelve angol.

A részvételi díj annak függvénye, hogy a résztvevők igényelnek-e tolmácsolást. Az biztos, hogy tenyésztőknek olcsóbb lesz a részvételi díj, mint az állatorvosoknak. Arra is lesz lehetőség vasárnap délután, hogy saját, problémásnak ítélt röntgeneket közösen kielemezzék. Ennek feltétele, hogy a felvételeket legkésőbb augusztus 15-ig megküldjék Dr. Sebestyén Zsolt elnök úr részére.

Jelentkezni vagy a fajtagondozó/Elismert Tenyésztő Szervezetén keresztül, vagy a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnél tudnak.

MEOE Szövetség

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala