Közlemény

Közlemény

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a Magyar Posta alábbi körleveléről, melynek alapján a belföldi postautalványokon történő befizetéseket 2019. március 1-ét követően nem áll módunkban elfogadni.

„Tájékoztatjuk, hogy az ügyféligények és a piaci helyzet ismeretében úgy döntöttünk, hogy 2019. március 1-jétől megszűnik a postai utalványok (kifizetési utalvány, nyugellátási utalvány, belföldi postautalvány) címzett által kért bankszámlára történő telepítése.

A módosítás nem érinti a Postai Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei dokumentumot, azonban a postai utalványok címzett által kért bankszámlára történő telepítése szolgáltatás kikerül a fiókbérlet és a ki- és beszállítás szolgáltatások köréből. A Pénzforgalmi Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeiben 2019. március 1-jétől bekövetkező változásokat figyelembe véve ezen időponttól a szolgáltatás további igénybevételére nem lesz lehetőség, a szerződések telepítésről szóló rendelkezései hatályon kívül kerülnek. Ki- és beszállítás szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink részére érkező utalványok esetén a Magyar Posta értesítőt állít ki, és kézbesít a címzett részére a kiszállítás során. Az utalvány összege az értesítőn meghatározott időpontig és megjelölt postai szolgáltatóhelyen vehető át az átvételre jogosult vagy meghatalmazottja által. Az átvételi határidőn belül át nem vett utalványt a Magyar Posta visszaküldi a feladónak.”

(kép forrás: Magyar Posta)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2019. március 1-től csak banki átutalással vagy az Ügyfélszolgálaton történő készpénzes, illetve bankkártyás fizetéssel tudják a szolgáltatásaink díját kiegyenlíteni!

MEOE Szövetség

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala