Pénzügyi változás!

Pénzügyi változás!

Figyelem! Változás a nevezési feltételekben!

A MEOE Szövetség vezetősége és a kiállítási iroda úgy döntött, hogy a 2019. évi Champion Kiállítástól kezdve szigorúbban veszi a kiállítási szabályzatban leírt pénzügyi kritériumokat a nevezésekkel kapcsolatosan.

A MEOE Szövetség 2021-ben Európa Kiállítást rendez Budapesten a Hungexpo területén, melyre 20-25000 kiállító nevezését várjuk, valamint a kísérő rendezvényekre további 10-15000 kutyát. Ennek kapcsán folyamatosan fejlesztjük online nevezési rendszerünket, kiállítási eredményrögzítési és eredményközlési technikánkat.

Ennek egyik elengedhetetlen része a pénzügyi modul korszerűsítése, melyet az Európai Uniós fizetési feltételeknek megfelelően alakítunk ki. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk az online - azonnali bankkártyás fizetés - műveletek gyorsítására, egyszerűsítésére, valamint szükséges a jelenlegi készpénzes és átutalásos fizetés esetében a pénzügyi fegyelem javítása, szigorítása is.

Ezért a MEOE Szövetség úgy döntött, hogy a központi kiállításokra - melyek nevezése a www.nevezes.dogshow.hu oldalon érhető el - 2019. novemberétől csak az utolsó meghirdetett határidőig van mód banki átutalásos fizetéssel vagy készpénzzel történő nevezésre. A meghirdetett határidőt követő nevezési határidő hosszabbítások esetében csak és kizárólag online nevezést, online azonnali bankkártyás befizetést fogadunk el.

Amennyiben az utolsó meghirdetett nevezési határidőig (nem az esetleges későbbi extra határidő hosszabbítások, hanem az eredeti nevezési felhívásban közölt utolsó nevezési határidő) nem történik meg az utalás vagy a készpénzes befizetés és arról nem kapunk igazolást a hivatalos címeinkre, úgy a nevezést vissza kell utasítanunk, azt a katalógusba nem rögzíthetjük. Természetesen ez azt jelenti, hogy a kiállítás helyszínén a kiállítás napján történő fizetés megszűnt!

A Champion Kiállítás, a Magyar Nemzeti Kutyafajtáink CAC Kiállítása, a President Cup CACIB Kiállítás és a Budapest Winner CACIB Kiállítás utolsó elfogadható készpénzes vagy átutalásos befizetési dátuma 2019. november 11. hétfő éjfél.

Ettől később történő utalásokat, készpénzes befizetéseket nem áll módunkban elfogadni!

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala