2017 évi Junior handler verseny eredménye

 

A MEOE Szövetség a hagyományoknak megfelelően ebben az évben is megrendezte a CAC, CACIB kiállításokon részt vevő junior handlerek bajnokságát.

A kiírás szerint két kategóriában (I-es 9-13-ig, II-es 14-18-ig.) indultak a gyerekek. Az év végén a minimum 15 pontot elért versenyzők kvalifikálták magukat az ünnepélyes keretek között megrendezésre kerülő gálára.

A gála az évad záró Champion kiállítás keretén belül zajlott, ahol 3 fős bíráló bizottság döntött elő bírálatok után a végleges eredményekről.

Bírók: Galyak Litova, Gróf Szilvia, Javier Gonzalez Mendikote

I-es korcsoport

  1. helyezett Kóczé Viktória
  2. helyezett Korózs Bálint
  3. helyezett Pintér Dorottya
  4. helyezett Kobzos Liza Lotti

II-es korcsoport

  1. helyezett Poharánszki Petra Anna
  2. helyezett Rozman Nikolett
  3. helyezett Pócs Liza
  4. helyezett Herczeg István

II. korcsoport 1-4 helyezettje értékes jutalmakat kap. Az első helyezettet kvalifikálja a MEOE Szövetség a Crufts-ra. Alapfeltétel, hogy az első helyezett alapszinten angolul tudjon kommunikálni, mert a verseny Angliában lesz, a rendezvény hivatalos nyelve az angol, mind a gálavacsorán történő bemutatkozáshoz, mind a versenyen való részvételhez elengedhetetlenül szükséges a nyelvismeret. A második helyezettet kvalifikálja a MEOE Szövetség a 2018 évi amsterdami világkiállításra, Hollandiába, a harmadik helyezettet pedig kvalifikálja a MEOE Szövetség a 2018 évi kielcei Európa kutyakiállításra, Lengyelországba. A kvalifikáció mellett a MEOE Szövetség a junior handlereket egyenként 50 000 Ft támogatással segíti a rendezvényekre való kijutásban.

2017-os évtől a junior handlerek felkészítői is elismerésben részesültek, a két kategória győztes felkészítőjét, felkészítő csapatát a MEOE Szövetség egyenként 25 000 forinttal jutalmazza.

 

Gratulálunk minden résztvevőnek a helyezetteknek külön is.

MEOE Szövetség

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala