Szövetségi kártya ügyintézés

Érvényes 2020 December 28- tól:

A jövő évtől kezdve az eddigiektől eltérően már nem a jól ismert papír alapú, hanem egy PDF formátumban letölthető kártya lesz. Ezt a tagszervezetektől kell igényelnie és a tagszervezet vagy a tag saját maga tudja aktíválni a MEOE Szövetség online felületein.

Az online kártyákat első körben a tagok maguk tudják aktiválni, amennyiben regisztráltak a MEOE Szövetség online rendszerében - https://www.kennelclub.hu/aktivalas -:

Ha a tagnak nincs online regisztrációja akkor itt regisztrálhat és élvezheti a MEOE Szövetség online szolgáltatásait : https://tirr.meoesz.hu/index.php?m=ugyintezes -

Ezek az online szolgáltatások :

 - Kezelhetjük saját adatainkat, nem kell az MEOESZ -hez menni lakcím vagy egyéb adat változsása esetén

- Szövetségi kártyáinkat láthatjuk illetve aktíválhatjuk.

- Láthatjuk a nevünkön lévő általunk tenyésztett és tulajdonolt kutyák adatait , kezelhetjük azokat

- Online adhatunk le alomkat és kényelmesen intézhetjük törzskönyvezési igényeinket

- Láthatjuk az aktuális és a korábbi aKutya magazin számait online.

 

Ha a tag mégsem lenne képes vagy nem akar regisztrálni, aktíválni önállóan, akkor az eddigiekhez hasonlóan a szervezet maga is hozzárendelheti a kártyához a tag adatait.

 

Figyelem! Január 1-től a külföldieknek szóló kártya megszűnik, az ő számukra -amennyiben igény van magyarországi tagságra- ugyanazon kártya vásárolható, mint a szervezetek hazai tagjainak. A külföldiek számára január 1-től megszűnt a kedvezményes szolgáltatások igénybevétele. Kedvezményes szolgáltatások kettős feltétel esetén állnak rendelkezésre tagszervezeteink tagsága számára:

  • hazai lakcímmel rendelkezik az illető

  • hazai kiállítású származási lappal, vagy honosított származási lappal rendelkezik az ügylethez felhasznált kutya (pl. kiállítási nevezés, tenyészszemle nevezés, champion bizonyítvány kiváltás)

 

FIGYELEM!

  • 2021. évtől kezdve már nem fogadjuk el az inaktív státuszú kártyákat a tulajdonosoktól, és az ebből fakadó vitákat az értékesítő szervezetre hárítjuk át.

Aktiválás nélkül a kártya érvénytelen és nem jogosít fel kedvezményes ügyintézésre!

  • Egy szövetségi kártyán csak egy tag neve szerepelhet. Nem lehet két vagy több embernek ugyanaz a kártyája. Azt a kártyát, amin két vagy több név szerepel, rendszerünkben inaktiváljuk. Az inaktívvá tett kártyák díjáról jóváíró számlát állítunk ki az Ön egyesülete részére.

A hibásan kiállított kártyákat a MEOE Szövetség irodája nem fogadja el!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Általános tájékoztatás a 2014 évtől rendszeresített szövetségi kártyáról

 

Ahogy mindenki előtt ismert, a MEOE 2013. ősz végén megtartott küldöttközgyűlésének döntése értelmében az egyesületi forma szövetséggé került átalakításra. Ennek következtében a MEOE Szövetség magánszemély tagokkal nem rendelkezik. A MEOE Szövetség tagsága azóta kizárólag tagegyesületekből áll, akik lehetnek fajtaklubok, vidéki szervezetek, kutyás sportegyesületek.

Annak elősegítése céljából, hogy a fent nevezett tagegyesületek tagjai kölcsönösen igénybe vehessék más egyesület szolgáltatásait, a közgyűlés bevezette a MEOE szövetségi kártyát, amely használatáról, működéséről az új Alapszabály 18/1. pontja rendelkezik.

A szövetségi kártya azt igazolja, hogy adott személy olyan szervezetnél tag, amely szervezet a MEOE szövetség tagja.

A szövetségi kártyát csak a MEOE Szövetség tagegyesületei adhatják ki, kivéve természetesen azon eset, amikor az adott egyesület ezzel megbízza a MEOE Szövetség ügyfélszolgálatát.

Az adott egyesületek a tagdíjukat, a szövetségi kártyák kiadási rendjét maguk határozzák meg, kérünk mindenkit, hogy ennek összegéről, módjáról a fajtakluboknál, vidéki szervezeteknél, kutyás sportegyesületeknél érdeklődjenek.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala