Pontverseny 2018

 Junior Handler pontverseny kiírása 2018

FONTOS: a Junior Handler versenyeken mindenki részt vehet, az év végi kvalifikációs versenyen viszont csak a minimum 25 pontot elért és 2018-évi MEOESZ Junior Handler tagsági igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

Minden hazai (CACIB-CAC-Klub) kiállításon lehet versenyezni.

Az egyes kiállításokon szerzett eredmények után kapott pontok a következők:

CACIB: I. helyezett 6 pont, II. helyezett 4 pont, III. helyezett 2 pont.

CAC és Klubkiállítás: I. helyezés 3 pont, II. helyezés 2 pont, III. helyezés 1 pont.

Ha a továbbképzéseken, gyakorlati bemutatókon részt veszel alkalmanként + 1 pontot szerezhetsz, de ez max: 3 pont pluszt jelent.

Az évi 25 pontból minimum 6 pontot nemzetközi CACIB kiállításon kell megszerezni, illetve a klubkiállításokon elért pontokból maximum 6 pontot veszünk figyelembe.

Amennyiben nem benevezett kutyával szeretnél versenyezni, a nevezési laphoz csatolnod kell a kutya törzskönyvi másolatát, csak ebben az esetben fogadják el jelentkezésedet.

Ha a fenti feltételeket teljesítetted (min. 25 pont, JH füzetbe vezetett eredmények) kvalifikálod magad az éves Junior handler helyezéseket eldöntő versenyre, melyre a Champion kiállítás keretén belül kerül sor.

Ha nem rendelkezel tagsági kártyával, nem íratod be pontosan a pontgyűjtő füzetbe eredményeidet, NEM tudjuk elfogadni az év végi versenyre a jelentkezéseteket.

A döntőn minimum három bíró (hazai és külföldi) választja ki a helyezetteket, a bírókat a MEOE Szövetség delegálja.

Az I. korcsoport 1-4 helyezettje értékes jutalmakat kap.

A II. korcsoport 1-4 helyezettje értékes jutalmakat kap.

A II. korcsoport első helyezettet kvalifikálja a MEOESZ a Crufts-ra. Alapfeltétel, hogy az első helyezett alapszinten angolul tudjon kommunikálni, mert a verseny Angliában lesz, a rendezvény hivatalos nyelve az angol, mind a gálavacsorán történő bemutatkozáshoz, mind a versenyen való részvételhez a nyelvismeret elengedhetetlenül szükséges.

A II. helyezett képviseli hazánkat a 2019-ben, Wels-ben megrendezésre kerülő EDS-en.

A III. helyezett képviseli hazánkat 2019-ben egy később publikált rangos külföldi versenyen.

2018-ban a Szilvásváradi kiállítás 3 napján egyedi versenyt rendezünk, ennek menetéről, a feltételekről hamarosan külön kiírást jelentetünk meg.

Hívjatok, írjatok, ha kérdésetek lenne, készséggel válaszolok: Dobai Zsuzsa +36-20-9-348-925, illetve: kapcsolat@oroszterrier.hu.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Apróhirdetések
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala