Tisztelt Tenyésztők, Tulajdonosok, Ügyfeleink!

Tisztelt Tenyésztők, Tulajdonosok, Ügyfeleink!

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel 2021. március 8-tól visszavonásig a következő intézkedést hozzuk:

A MEOE Szövetség központi ügyfélszolgálatán a személyes ügyfélfogadást szüneteltetjük!
 

Személyesen nem adható be: alombejelentés, export pedigré kérelem, honosítás, átírás, champion kérelem, munkavizsga kérelem stb.
 

Fent felsorolt ügyeket kizárólag postán fogadunk, banki átutalással fizetve.
 

Az ügyintézések folyamatosak, de munkatársaink otthonról látják el feladataikat. Ezért kiemelten fontos, hogy a postán vagy elektronikusan (e-mail) beküldött kérelmek jó minőségű fénymásolatok legyenek, illetve a postán érkező anyagok küldésekor szíveskedjenek a tűzőgép használatát mellőzni. Minden kérelemhez mellékeljék a szolgáltatási díj megfizetéséről szóló bizonylatot.

A posta be- és kiszállítása a keddi és csütörtöki napokon történik, így az elkészült dokumentumokat is csak ezeken a napokon fogjuk tudni postára adni.

Az otthoni munkavégzés miatt a törzskönyvezési szolgáltatások átmenetileg lelassulhatnak, expressz export ügyintézésre most nem lesz lehetőség, ezért kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

A 2021. március 17-re szerdára hirdetett tenyészszemle elmarad - helyette mindenkit várunk előreláthatólag 2021. április 14-én.

 

Köszönjük, hogy együttműködnek velünk!

 

MEOE Szövetség

 

https://koronavirus.gov.hu/

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala