Magyar Nemzeti kutyafajtáink 2024 évi pontversenye

Magyar kutyafatját tenyésztők, tartók, kiállítók figyelmébe !

Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Sporttársaink !

A MEOE Szövetség 2024. évre 9 nemzeti fajtánk számára kvalifikációs pontversenyt hirdet, mely alapján 2024. szeptember 30 - án ( hétfő ) a komárom CACIB kiállítás keretében megrendezésre kerülő speciális kiállításra lehet majd nevezni.

A speciális kiállításon kiadásra fog kerülni fajtánként a 2024. év legeredményesebb hazai tulajdonban lévő kutyája ( komondorja, kuvasza, pulija, pumija, mudija, erdélyi kopója, rövidszőrű magyar vizslája, drótszőrű magyar vizslája, magyar agara). A kvalifikált és nevezett kutyák közül 5 küllembíró fogja kiválasztani az év legeredményesebb magyar fajta kutyáit. A Best in Show programban pedig Dr.Jakkel Tamás az FCI elnöke, a MEOESZ küllembírói testületének elnöke és Korózs Gábor a Meoe Szövetség elnöke fogják átadni a díjakat.

Az év legeredményesebb 9 kutyája fogja képviselni Magyarországot és a MEOE Szövetséget a Brnoban megrendezésre kerülő FCI Európa kiállításon 2025 áprilisában,  részükre a Európa kiállításra ingyenes nevezést biztosítunk!!! Tájékoztatjuk, hogy aki a pontversenyen elindul és megnyeri azt, az kötelezi magát a Európa kiállításon való részvételre is.

A kvalifikációs követelmény a Hungária Champion címmel rendelkező kutyák vagy minimum 4 CAC cím  2 CAC kiállíásról és 2 CACIB kiállításról és egy fajtagyőztes cím CAC,CACIB vagy klubrendezvényről, amelyet a következő helyszíneken kell teljesíteni:

Pontszerző rendezvények a  2024 évi kiálltási naptárban megtalálhatóak : http://kennelclub.hu/index.php?modul=rendezvenyek&ev=2024&szuro=kull

A nevezéseket az online felületen  - https://nevezes.dogshow.hu/ - kell majd leadni a megjelent határidőn belül .

További információ : MEOE Szövetség 1194 Budapest , Hofherr Albert u 42, kiallitas@kennelclub.hu, +36706163312

 

Korózs Gábor

A Meoe Szövetség elnöke

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala