Újévi kiállítási információk

Újévi kiállítási információk

Tisztelt kiállítóink, kedves Érdeklődők!


Felhívjuk figyelmüket, hogy 2019. január 14 -én lejár a FEHOVA-Winterdogshow II. nevezési határideje. Nevezését elküldheti részünkre postán, vagy nevezhet online a www.nevezes.dogshow.hu oldalon.

2019. január 14-ig pénzügyileg teljesített és beküldött nevezéseihez elfogadjuk még a 2018. évre érvényes MEOE Szövetségi tagkártyát, viszont 2019. január 15-től csak a 2019-es évre érvényes szövetségi kártyával lehet kedvezményesen nevezni kiállításainkra. Szövetségi kártyáját megvásárolhatja tagszervezeteinknél.

2019. január elsejétől lehetőség van különböző nevezésekkel kapcsolatos adminisztratív módosításokra indokolt esetekben a MEOE Szövetség 2018. december 12-i elnökségi ülésének döntése alapján:

1. A nevezett kutya sérülése, elhullása miatt állatorvosi igazolás csatolásával együtt lehetőséget biztosítunk a nevezett kutya cseréjére a tulajdonos egy másik kutyájára, vagy a nevezési díj átcsoportosítását egy később megrendezésre kerülő, azonos szervezet által tartott kiállításra.

2. A több napos nemzetközi kiállítások esetében lehetőség van a nevezett napok változtatására, amennyiben a nevezőnek elfoglaltsága támad a korábban nevezett bírálati napon.

3. A tulajdonos kérésére lehetőség van a kutya nevezési osztályának cseréjére, ha a kutya életkora azt lehetővé teszi.

Ezeket az adminisztratív módosításokat a meghirdetett és publikált (még nem hosszabbított) utolsó nevezési határidőig lehetséges megtenni.

A módosítás díja egységesen 3000 Ft / módosítás.

A kérelmeket a kiallitas@kennelclub.hu címre kell küldeni, az adminisztrációs díjat a helyszínen fogjuk felszámítani a bírálat napján. Ebben az esetben az érintett kutya bírálati lapja, startszáma a kiállítási irodán vehető át a bírálatok megkezdéséig.

2019. január elsejétől a MEOE Szövetség bevezeti a champion oklevél expressz kiváltási szolgáltatását.

Gyorsított eljárásban készítjük el a champion bizonyítványt, melyeket a tulajdonosnak külön kérelmeznie kell és plusz adminisztrációs díjat kell fizetnie érte. A plusz adminisztrációs díj 4000 Ft, melyért cserébe ügyfélfogadási napokon (H-Sze: személyes megjelenéssel 8-15 óráig, P: személyes megjelenéssel 8-12 óráig) 1 órán belül elkészítjük a bizonyítványt.  A normál eljárásban készítendő champion diplomák díjszabása nem változik, azok elkészítési határideje 30 naptári nap.

A díjszabásainkról részletesen tájékozódhat a MEOE Szövetség hivatalos weboldalán: www.kennelclub.hu


Mindenkinek boldog és sikeres új évet kíván a MEOE Szövetség kiállítási osztálya!

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Apróhirdetések
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala