Pontverseny 2017

Fontos információ:

akik a JH I-es korcsoportjában indultak és már megszerezték a kiállításokon az év végi kvalifikációhoz szükséges 15 pontot és betöltik év közben a 14-i életévüket lehetőségük van a II-es korcsoportban versenyezni, de az év végén CSAK AZ I-es korcsoportban INDULHATNAK A VÉGSŐ GYŐZELEMÉRT. 

 

Junior Handler pontverseny kiírása 2017

 

FONTOS: a Junior Handler versenyeken mindenki részt vehet, az év végi kvalifikációs versenyen viszont csak a minimum 15 pontot elért és 2017-évi MEOESZ Junior Handler tagsági igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A részletekről felvilágosítást ad: Dobai Zsuzsa +36-20-9-348-925.

  1. A pontrendszer nem változik, mindkét kategóriában az első helyezésért 3 pont, a második helyezésért 2 pont, a harmadik helyezésért 1 pont jár.
  2. Minden hazai (CAC-CACIB- Klub) kiállításon lehet versenyezni.

Amennyiben nem benevezett kutyával szeretnél versenyezni, a nevezési laphoz csatolnod kell a kutya törzskönyvi másolatát, csak ebben az esetben fogadják el jelentkezésedet.

  1. Aki eléri az év végéig a minimum 15 pontot (JH füzetbe vezetett eredmények alapján) az kvalifikálja magát az éves Junior handler helyezéseket eldöntő versenyre. Ha a továbbképzéseken/gyakorlati bemutatókon részt veszel +3 jutalompontot szerezhetsz, ami beleszámít a kvalifikációs pontokba.
  2. A döntőn minimum három bíró (hazai és külföldi) választja ki a helyezetteket. A bírókat a MEOE Szövetség választja ki.
  3. I. korcsoport 1-4 helyezettje értékes jutalmakat kap.
  4. II. korcsoport 1-4 helyezettje értékes jutalmakat kap. Az első helyezettet kvalifikálja a MEOE Szövetség a Crufts-ra. Alapfeltétel, hogy az első helyezett alapszinten angolul tudjon kommunikálni, mert a verseny Angliában lesz, a rendezvény hivatalos nyelve az angol, mind a gálavacsorán történő bemutatkozáshoz, mind a versenyen való részvételhez elengedhetetlenül szükséges a nyelvismeret. A második helyezettet kvalifikálja a MEOE Szövetség a 2018 évi amsterdami világkiállításra, Hollandiába, a harmadik helyezettet pedig kvalifikálja a MEOE Szövetség a 2018 évi kielcei Európa kutyakiállításra, Lengyelországba. A kvalifikáció mellett a MEOE Szövetség a junior handlereket egyenként 50 000 Ft támogatással segíti a rendezvényekre való kijutásban.
  5. 2017-os évtől a junior handlerek felkészítői is elismerésben részesülnek, a két kategória győztes felkészítőjét, felkészítő csapatát a MEOE Szövetség egyenként 25 000 forinttal jutalmazza.

A junior handler versennyel és junior handler szakosztállyal kapcsolatos további kérdésekre Dobai Zsuzsanna tud válaszolni : +36209348925 vagy zsuzsa.dobai@dnd.hu.

A pontgyűjtő táblázatot 2017. november 20-ig, az eredményeket igazoló kártyákkal és füzettel együtt kell majd leadni.

A versenybe természetesen már beszámítjuk a januárban szerzett pontokat is.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2766
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala

Az új honlap elkészült de jelenleg még feltöltés alatt van, a befejezésig türelmüket kérjük!