Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Sporttársaink !

Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Sporttársaink !

Magyar kutyafajtát tenyésztők, tartók, kiállítók figyelmébe !

A MEOE Szövetség 2023. évre 9 nemzeti fajtánk számára kvalifikációs pontversenyt hirdet, mely alapján 2024. február 9 - én ( pénteken ) a Budapesten tartandó Fehova kiállítás keretében megrendezésre kerülő speciális kiállításra lehet majd nevezni.

A speciális kiállításon kiadásra fog kerülni fajtánként a 2023. év legeredményesebb hazai tulajdonban lévő kutyája ( komondorja, kuvasza, pulija, pumija, mudija, erdélyi kopója, rövidszőrű magyar vizslája, drótszőrű magyar vizslája, magyar agara). A kvalifikált és nevezett kutyák közül 5 küllembíró fogja kiválasztani az év legeredményesebb magyar fajta kutyáit. A Best in Show programban pedig Bojan Matakovic a Horvát Kennel Club ügyvezető igazgatója és Korózs Gábor a Meoe Szövetség elnöke fogják átadni a díjakat.

Az év legeredményesebb 9 kutyája fogja képviselni Magyarországot és a MEOE Szövetséget a Zágrábban megrendezésre kerülő FCI Világkiállításon 2024 áprilisában, részükre a világkiállításra ingyenes nevezést biztosítunk!!! Tájékoztatjuk, hogy aki a pontversenyen elindul és megnyeri azt, az kötelezi magát a Világkiállításon való részvételre is.

A kvalifikációs követelmény minimum 4 CAC cím CACIB kiállításról és egy fajtagyőztes cím CAC,CACIB vagy klubrendezvényről, amelyet a következő helyszíneken kell teljesíteni:

Pontszerző rendezvények :

Legalább 2 CAC címet kell szerezni:

2023 július 14-15-16 ( péntek - szombat - vasárnap ) Sárvár 3xCACIB kiállítás és/vagy 2023 október 6-7-8 (  péntek - szombat - vasárnap ) Komárom 3xCACIB kiállítás .

A többi eredményt bármely magyarországi CAC,CACIB vagy klubkiállításról kell megszerezni a 2023 évben.

A nevezéseket az online felületen  - https://nevezes.dogshow.hu/ - kell majd leadni a megjelent határidőn belül .

További információ : MEOE Szövetség 1194 Budapest , Hofherr Albert u 42, kiallitas@kennelclub.hu, +36706163312

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala