Kiállításra való nevezés

Általános nevezési feltételek

 

Nevezés

A kiállításra nevezés az FCI és a MEOE Szövetség érvényes Kiállítási Szabályzatának megfelelően történik.

Nevezhető valamennyi 3 hónapos kort betöltött, FCI által elismert származási lappal rendelkező kutya, egy kutya csak egy osztályba nevezhető. Több kutya nevezése esetén a Minor Puppy, Kölyök  és Veterán osztályba történő nevezési díj, illetve több fajta nevezése esetén, a magyar kutyafajta nevezési díja nem számolható első kutyaként!

A kiállítási szabályzat értelmében a nevezés nem visszavonható, másra nevezőre, illetve más kutya nevezésére át nem ruházható.

Nevezni csak online, postai úton és személyesen a MEOE Szövetség központjában van lehetőség. Faxon és e-mailen érkező nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.

Postai és személyes nevezéshez szükséges dokumentumok: a kutya törzskönyv másolata, champion vagy munkavizsga bizonyítványa ( amennyiben champion vagy munka osztályba kívánja indítani a kutyát), szövetségi tagkártya másolata, teljesen kitöltött nevezési lap, befizetést igazoló banki igazolás.

 

Online nevezés

A nevezéshez előzetes regisztráció szükséges, majd ezt követôen a rendszerbe történő bejelentkezés után lehet nevezni. A nevezésről a rendszer automatikusan email igazolást küld, mely tartalmazza a nevezés adatait, ennek véglegesítését követően megerősítő e-mail kerül kiküldésre, mely a nevezés végleges formáját tartalmazza. Az online nevezés csak és kizárólag az online nevezési rendszerben történő bankkártyás fizetéssel véglegesíthető, ennek hiányában a rendszer automatikusan törli a nevezést, legkésőbb 24 óra múlva.

 

Nevezési díj

A nevezési díjakat a szolgáltatási díjtáblázat, vagy a nevezési felhívás tartalmazza. A nevezési díj kategória tekintetében az a nap irányadó, amikor az egész nevezési díj befizetésre kerül. Részbefizetés esetén az a nap számít, amikor az egész összeg befizetésre kerül.
Nevezését csak a teljes nevezési díj befizetése esetén tudjuk elfogadni. A banki átutalás költségeit nem áll módunkban átvállalni. A nevezési díjat távollét esetén is be kell fizetni.
Amely kutya nevezése díja az utolsó nevezési határidőig nem érkezik be, vagy csak egy része kerül teljesítésre, annak nevezése nem kerül a katalógusba, így kutyája nem állítható ki a kiállításon.
Nevezett kutya osztályok  közötti  átsorolására  kizárólag az  utolsó  nevezési  határidőig  van  mód,  az átsorolás mindenesetben díjköteles, aktuális díját a szolgáltatások díjtáblázatában találja.


Fizetési mód

Banki átutalás, pénztárba történő készpénz befizetés.

Online nevezési mód esetén csak online fizetést tudunk elfogadni banki átutalást nem.


Korhatár

A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó.

 

Állategészségügy

A Magyarországon érvényben lévő állat egészségügyi szabályzatnak megfelelően, az érvényes veszettség elleni védő oltás(ok) igazolása kötelező a kiállítás területére való belépés előtt! Az országba való belépés EU és NEM EU országokból a hatályos jogszabályoknak és törvényi előírásoknak megfelelően történik.


Vágott farkú és fülű kutyák részt vehetnek a kiállításon, a nem vágott farkú és fülű kutyákkal együtt kerülnek elbírálásra.

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Champion értéktár
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala