Pontverseny 2017.

Pontverseny 2017.

Kedves Kiállítók!

A MEOE Szövetség Elnöksége 2017. évre 9 nemzeti fajtánk számára éves pontversenyt hirdet, mely alapján 2017. december 2-án a Budapesten tartandó Champion Show keretében megrendezésre kerülő gálaest formájában díjkiosztó ünnepséget tart.

Kiadásra kerül fajtánként a 2017. év legeredményesebb, hazai tulajdonban lévő kutyája (komondorja, kuvasza, pulija, pumija, mudija, erdélyi kopója, rövidszőrű magyar vizslája, drótszőrű magyar vizslája, magyar agara). Az év legeredményesebb kutyái reprezentatív oklevél-díjazásban és nagyon értékes szobor díjban részesülnek.
A pontszerző rendezvényekről, illetve az értékelésről további információt itt olvashat:
https://www.kennelclub.hu/?link=magyar_fajta_pontverseny_2017&m=382

A nevezéseket 2017. november 15-ig kell eljuttatni postai úton a MEOE Szövetség központi irodájába
a 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42. címre.
Az anyaghoz csatolniuk kell a jól olvasható bírálati lapok, illetve eredményeket igazoló dokumentumok fénymásolatát, egy nyilatkozattal együtt, hogy a közölt eredmények a valóságnak megfelelnek, illetve a tulajdonos telefonos elérhetőségét, e-mail címét.
Továbbá kérjük, hogy mellékeljenek a kutyáról egy rövid leírást és fényképes anyagot is, amelyet az esetleges győzelem esetén a díjátadáskor használhatunk, ki tudunk vetíteni, fel tudunk olvasni.

Kérjük, figyeljenek a leadási határidő fokozott betartására, mert a határidő és a kiállítás közti idő rövidsége miatt, semmilyen formában NEM LESZ MÓD ennek meghosszabbítására!

Üdvözlettel:
MEOE Szövetség
Kiállítási iroda

Contact

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 465 3911
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online entry
Online administration
Champion értéktár
Facebook page
Youtube channel

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala